Louhintatyöt Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Eeuu-Louhinta Oy tekee laadukkaat louhintatyöt yli 15 vuoden kokemuksella Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella, kuten Siuntiossa, Kirkkonummella, Vantaalla ja Helsingissä. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! 

Louhintapalvelut luotettavasti ja asiantuntevasti

Palvelemme asiantuntevasti sekä yrityksiä että yksityisiä. Teemme tarvitsemasi louhintatyöt turvallisesti, alan ohjeita ja määräyksiä tarkasti noudattaen. Työskentelemme kokonaisvaltaisesti, saat meiltä palvelut urakan alusta loppuun asti. Teemme jokaiselle työmaalle kirjalliset ja tarkat turvallisuus- ja louhintasuunnitelmat sekä huolehdimme kaikista tarvittavista viranomaisilmoituksista. Dokumentoimme ja arkistoimme kaikki louhintatyöt vaaditussa laajuudessaan. Toiminnallamme on asianmukainen, kattava ja ajan tasalla oleva vakuutus. Voit siis luottaa osaavaan työskentelyymme niin pienissä kuin suuremmissakin louhintaurakoissa.

Kerro meille, minkälaisia louhintatöitä tarvitset, niin me teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Katso yhteystietomme

Eeuu-Louhinta Oy on turvallinen valinta

Aikataulukuvake

Pysymme sovitussa aikataulussa

Kun tilaat louhintapalvelut meiltä, voit olla varma siitä, että työt tulevat tehdyiksi sovitussa aikataulussa.

Luotettavuuskuvake

Luotettava toimija

Meillä on vankka luotettavan toimijan maine. Teemme aina tarkat turvallisuussuunnitelmat ja huolehdimme kattavasta vakuutuksesta.

Laatukuvake

Laadukas työn jälki

Panostamme kaikissa louhintatöissä aina laadukkaaseen ja viimeisteltyyn työn jälkeen.

Palvelukuvake

Joustavaa palvelua

Meillä on pitkä kokemus sekä yritysten että yksityishenkilöiden kanssa toimimisesta. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja vaalimme pitkiä asiakassuhteita. 

Perheyrityksemme palvelee pitkällä kokemuksella

Perheyrityksemme palvelee pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella ja rautaisella ammattitaidolla. Toteutamme louhintapalvelut räätälöidysti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Lue lisää yrityksestämme

Saat meiltä monipuoliset louhintapalvelut

Monipuolisiin ja laadukkaisiin louhintapalveluihimme kuuluu muun muassa:

  • louhinta

  • räjäytyslouhinta

  • omakotitalon rakennuspohjan louhinta

  • kellarilouhinta

  • avolouhinta.

Annamme mielellämme myös lisätietoa palveluistamme ja kerromme lisää louhinnan toteutuksesta tarvitsemassasi kohteessa.

Lue lisää louhinnasta

Louhintaa vankkaa kalustoa käyttäen

Nykyaikainen ja vankka kalustomme mahdollistaa onnistuneet louhintatyöt haasteellisissakin kohteissa. Osaava henkilökuntamme hallitsee kattavan kaluston monipuolisen käytön, mikä mahdollistaa joustavan työskentelyn. 

Lue lisää kalustostamme

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kun tarvitset louhintapalveluille tekijää, voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme. Kerro meille tarvitsemistasi louhintatöistä, niin me teemme sinulle tarjouksen.
Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen. Meiltä saat laadukasta palvelua nopeallakin aikataululla.

Katso yhteystietomme